Sint-Ursula-Instituut

secundair onderwijs
ASO - BSO - TSO

 
U bevindt zich hier: Home > Kennismaking > Activiteiten

Activiteiten

Scholenveldloop Putte 6STWc

De leerlingen van 6 Sociale en technische wetenschappen c helpen mee om de scholenveldloop voor alle basischolen in Putte in goede banen te leiden. Er waren maar liefst 1059 lopertjes van het eerste tot en met het zesde leerjaar uit Putte, Beerzel, Grasheide en Peulis.

De leerlingen moesten voorlopen en nalopen, ouders en grootouders op het parcours begeleiden, kindjes helpen en na afloop het terrein opruimen. Ze hebben het voortreffelijk gedaan en verdienen een hele grote pluim. 

Ze kregen zelfs een bedankje van de sportdienst van de gemeente Putte.

"In naam van de Sportdienst en meer dan 1000 kinderen willen we jullie bedanken voor de inzet van jullie leerlingen tijdens onze scholenveldloop. Zoals voorgaande jaren was de bijdrage van jullie leerlingen een echte meerwaarde. Ze hebben al hun taken ( voorlopen, meelopen en motiveren van de trage lopertjes, de aankomst mee in goede banen leiden, mee opruimen van het parcours,….) met verve vervuld. Ik krijg alleen maar positieve feedback van ouders, andere vrijwilligers, onze scholen, supporters….over jullie leerlingen. Ik ben er ook van overtuigd dat dit voor de leerlingen ook zinvol is om in zulk evenement mee te draaien. Hopelijk mag deze positieve samenwerking nog vele jaren duren. Mvg, Bart De Smedt Sportdienst Putte"

Proficiat!

   


Terug naar overzicht