Sint-Ursula-Instituut

secundair onderwijs
ASO - BSO - TSO

 
U bevindt zich hier: Home > Kennismaking > Activiteiten

Activiteiten

Inhuldiging fietsstratenroute

De gemeentebesturen van Bonheiden en Sint-Katelijne-Waver nodigen iedereen uit op donderdag 1 september voor de inhuldiging van de nieuwe fietsstratenroute tussen beide gemeenten. Deze veilige fietsweg start aan het Kerkplein in Bonheiden en gaat via de Zellaerstraat, Zellaerdreef, Kapelweg, Zwarte Leeuwstraat, Heiken en Rozenlaan.

Veel fietsers maken gebruik van de verbinding tussen de Waversesteenweg en het Heiken. Daarom heeft het gemeentebestuur van Bonheiden er voor gekozen om ook de Achterdiedonken in te richten als fietsstraat. Vanaf de Rozenlaan kunnen de leerlingen van Sint-Ursula-Instituut gebruikmaken van de nieuwe fietspaden langs de Mechelbaan.

Iedereen die zin heeft kan mee fietsen. De fietstocht vertrekt om 7.30 uur op het Kerkplein van Bonheiden. Een fietskaravaan rijdt via de fietsstratenroute naar de nieuwe fietsontmoetingsplaats op het kruispunt van de Zwarte Leeuwstraat en het Heiken.

Woon je niet in Bonheiden centrum maar wel in de buurt van het kruispunt Zwarte Leeuwstraat-Heiken, dan ben je tegen 08.00 uur van harte welkom op de nieuwe fietsontmoetingsplaats.

Alle fietsers krijgen een drankje en een koffiekoek.


Terug naar overzicht