Sint-Ursula-Instituut

secundair onderwijs
ASO - BSO - TSO

 
U bevindt zich hier: Home > Kennismaking > Activiteiten

Activiteiten

SUI maakt mee de droom van Freedom waar

Herinner je je nog de actie van de leerlingenraad in mei 2016?

De opbrengst van de uniformloze dag ging toen naar de organisatie Make A WishZij stuurden onze een brief om te melden dat ze dankzij jouw bijdrage de droom van Freedom konden waarmaken. Hier lees je de brief en zie je enkele foto's.

Beste Sint-Ursula-Instituut

Bij deze willen wij jullie héél hartelijk danken voor jullie financiële steun, die we gebruikten om de wens van de 10-jarige Freedom uit Mechelen te vervullen. Freedom vertelde ons zijn hartenwensje : hij wou héél graag alles van Lego Minecraft. Zijn wensje hebben we onlangs vervuld.

Dit is zijn verslag van zijn wensdag:

Op woensdag 23 november ben ik best een beetje zenuwachtig opgestaan. Het was zover: mijn wensdag. Eerst ging ik naar school en om 13 uur kwamen ze ons ophalen. Geen idee waar we naartoe gingen. Na een korte rit stopten we aan Technopolis: direct allemaal lachende gezichtjes! We gingen naar binnen en kregen héél lekker eten. Als we alles hadden opgesmuld, trokken we naar de speelzaal. Daar wilden we alles gedaan hebben en crosten heen en weer. We gingen eerst met de virtual reality bril over een ravijn fietsen. Dit vond ik best wat eng. Terwijl de kleintjes boven bleven spelen, ging het team van Make-A-Wish met ons naar beneden. Wij gingen daar onze haren omhoog laten zetten met elektriciteit. Dit was super fijn! Daarna hebben we onze eigen slijm gemaakt. Het labo was eigenlijk niet open maar toch mochten we dit maken. Dit was reuze fijn! Daarna gingen we nog een ijsje eten en dan nam het wensteam ons mee naar een aparte ruimte waar een mega berg cadeautjes stond. Mijn wens: allemaal Lego Minecraft! Ik was echt in de wolken en kon bijna wenen van geluk. Dit had ik echt niet verwacht, het was de beste dag uit mijn leven. DANK U MAKE-A-WISH 

Gans het gezin en Freedom in het bijzonder, hebben genoten van deze namiddag!!!

Voor ons is er niets mooier dan een glimlach en de stralende oogjes van een kind, een kind dat even alle zorgen opzij kan zetten.

Wij kunnen dit echter niet alleen. Gelukkig kunnen wij rekenen op mensen zoals jullie, die hun hart op de juiste plaats hebben. Wij willen jullie bij deze, in naam van het gezin, maar ook in naam van Make-A-Wish, heel erg bedanken!!!

Met vriendelijke groeten van het Make-A-Wish team

Inge, Annitta en Willy


Terug naar overzicht