Sint-Ursula-Instituut

secundair onderwijs
ASO - BSO - TSO

 
U bevindt zich hier: Home > Kennismaking > Activiteiten

Activiteiten

Mini-onderneming Kiddikadoo wint studentenprijs

Op zaterdag 24 februari vertegenwoordigden twee mini-ondernemingen onze school in het Wijnegem Shopping Center. We spreken over Tof Stof die linnentassen verkoopt die samen kunnen worden versierd door kind en ouder. Ook Kiddikadoo was van de partij. Deze mini verkoopt verschillende handgemaakte armbandjes voor jong en oud.

Tijdens deze verkoopdag werden er verschillende wedstrijden gehouden die konden resulteren in een grandioze geldprijs. Deze wedstrijden werden gehouden tussen de verschillende mini-ondernemingen. Niet enkel hadden ze concurrentie bij de mini’s van de middelbare scholen, ook de hoge scholen waren van de partij. Iedere mini verlangde naar een overwinning. Ze haalden alles uit de kast om de jury te verbluffen en de andere mini-ondernemingen te overtroeven. Een hele dag werd er aan netwerking gedaan en aan het opdoen aan nieuwe en verbeterde verkooptechnieken.

Eén van deze winnaars was Kiddikadoo. Zij kaapten de studentenprijs weg. Deze prijs houdt in dat de verschillende ondernemingen konden stemmen op hun favoriete mini. Van al deze honderd mini-ondernemingen sprong Kiddikadoo eruit, en won zo de eerste prijs. Deze prijs konden ze in ontvangst nemen tijdens de algemene prijsuitreiking. Tijdens de ontvangst van de 100 euro werden er nog verschillende vragen gesteld door de jury. 

Kiddikadoo staat voor de versterking van banden tussen de verschillende generaties. Dit doen ze aan de hand van verschillende kleurencombinaties die te paren zijn met verschillende andere armbandjes uit hun collectie. Het is een uniek cadeau, en een tijdloos ontwerp. Ze zijn te bereiken op verschillende media zoals Facebook, Instagram, en ze hebben zelfs een eigen website.

Hebt u een vraag of bestelling, dan kan u hen raadplegen via:


Terug naar overzicht