Sint-Ursula-Instituut

secundair onderwijs
ASO - BSO - TSO

 
U bevindt zich hier: Home > Contact > Bereikbaarheid > Omleidingen

Omleidingen

Omleidingen

Lijn 539 - Baal - Sint-Katelijne-Waver

We stelden de afgelopen dagen ernstige problemen vast met bus 539 (Baal – Sint-Katelijne-Waver). De directie heeft hierover contact opgenomen met De Lijn . Ongewild werd onze regio het slachtoffer van de invoering van de lage emissiezone in Antwerpen. De Lijn werd hierdoor genoodzaakt om de oudere bussen uit Antwerpen in andere regio’s in te zetten. Onder meer op lijn 539. We hebben met aandrang De Lijn gevraagd al het nodige te ondernomen om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. We hopen dat De Lijn dit ook ter harte zal nemen en houden u zeker verder op de hoogte.

Werken lijn 528

Vanaf donderdag 1 september tot het einde van de werken zal lijn 528 een aantal haltes niet bedienen.

Het gaat om Kegelslei, Leemstraat, Hoogstraat, Kruisstraat, Slameuterstraat, Peulis Kerk, Scherpstuklei, Krankhoevelei en Boslaan. De vervangende haltes zijn kerk Onze-Lieve-Vrouw-Waver en Waversesteenweg in Bonheiden.

U vindt hier een plannetje in bijlage.

Leerlingen komende van Peulis

Voor de leerlingen van Peulis brengen bovenstaande werken heel wat hinder met zich mee. Daarom heeft de school aan De Lijn gevraagd om voor hen een oplossing te zoeken waarbij ze niet moeten overstappen. 

Na overleg blijkt dit nog niet mogelijk, maar werd volgende oplossing voorgesteld. Leerlingen kunnen gebruikmaken van lijn 512 en 528 om naar school en naar huis te gaan. Tegen december belooft De Lijn een meer structurele oplossing.

OCHTEND    
Lijn 512 07.37 uur halte Peulis kerk
  07.40 uur halte Waversesteenweg (Bonheiden Kroon)
Lijn 528 08.04 uur halte Waversesteenweg (Bonheiden Kroon)
  08.15 uur halte SUI
AVOND    
Lijn 528 16.03 uur halte SUI
  16.14 uur halte Waversesteenweg (Bonheiden Kroon)
Lijn 512 16.22 uur halte Waversesteenweg (Bonheiden Kroon)
  16.25 uur halte Peulis kerk